LITTLE KNOWN FACTS ABOUT درمان اضطراب.

Little Known Facts About درمان اضطراب.

Little Known Facts About درمان اضطراب.

Blog Article

۳. وقتی نفس کامل می‌کشید، برای لحظه‌ای مکث‌کنید و بعد به آرامی از طریق بینی یا دهان، هوا را بیرون دهید. دقت کنید هوا را به‌طور کامل از ریه‌هایتان خارج نکنید.

رزماری منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است که به تقویت سیستم ایمنی و بهبود گردش خون کمک می کند. برای درمان سوهاضمه مفید است، حافظه، تمرکز، عملکرد، سرعت و دقت و خلق و خو را تقویت می کند، از پیری مغز و آلزایمر جلوگیری می کند و خاصیت ضد التهابی و ضد سرطانی دارد و رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان خون و سینه را کند می کند.

اضطراب لزوماً پس از تغییر محیط بیرونی روی‌نمی‌دهد، بلکه پیش‌بینی هرگونه تغییر نیز می‌تواند تولید اضطراب کند.

بنابراین، آنچه اضطراب را از ترس و استرس متفاوت می‌کند، درک فرد از آن واقعه یا رویداد است.

مثال دیگر، صحبت کردن در جمع است. فرد می‌ترسد در جمع دچار لکنت شود و یا به‌خوبی صحبت نکند و یا کلمات را فراموش کند. اگر از او بپرسیم چقدر احتمال می‌دهی در جمع خوب صحبت نکنی، او این احتمال را بسیار زیاد می‌داند. درحالیکه اگر از او بپرسیم تا به‌حال چندبار این اتفاق برای او افتاده است، می‌گوید نهایتاً سه یا چهار بار. و البته توجیهش آن است که چون در جمع زیاد حرف‌نزده و حواسش بوده، به این وضع دچار نشده است.

همچنین بخوانید: رازهای ناگفته درباره ی خواص دارویی میخک

این باورهای اشتباه توسط آنچه ما تحریفات‌شناختی (فاجعه‌سازی، فیلتر منفی و …) می‌نامیم، به بقای خود ادامه می‌دهند. مثلاً فردی را تصور کنید که باور دارد تنها اگر به موفقیت برسد، دیگران او را دوست خواهند داشت. این فرد حداقل دارای تحریفات شناختی فیلتر منفی و تحریف شناختی همه یا read more هیچ است. او با تحریف شناختی فیلتر منفی هرگونه شاهدی را که خلاف باور او است از ذهن دور کرده و تنها شواهد اثبات‌کننده باور خود را در نظر می‌گیرد.

۲. چشمان خود را ببندید. تصور کنید که چشم ذهن شما می‌تواند تمام افکاری را که در پرده ذهن شما نقش بسته است را همانند فیلمی مشاهده کند. سعی کنید این فیلم را ببینید.

زمانی‌که با استرسی مواجه می‌شویم- هرگونه تغییر در زندگی- درک ما از آن واقعه، تعیین می‌کند که به اضطراب دچار می‌شویم یا خیر. در صورتی‌که آن واقعه را از سویی فاجعه‌آمیز و از سویی دیگر خود را برای مقابله با آن ناتوان در نظر بگیریم، برآیند این‌دو مسلماً اضطراب خواهد بود.

اگر تنفس شکمی داشته‌باشید، با کشیدن هوا به‌درون ریه‌هایتان باید دست راستتان روی شکم‌تان بالا بیاید. قفسه‌سینه‌تان باید تنها اندکی بالا بیاید. اما شکم به‌میزان زیادی ارتفاع می‌گیرد.

افکاری مانند: نکن، نمی‌توانی، چه می‌شود اگر، مواظب باش و … .

نخل اره ای دارای عوارض جانبی خفیفی مانند ناراحتی گوارشی، اسهال، حالت تهوع، استفراغ، کاهش میل جنسی، خستگی، سرگیجه و سردرد نیز است.

افراد بسته به نوع مشکل خود تفکرات نادرست متفاوتی دارند، به‌طور مثال، بعضی از این باورها بیشتر منجر به اضطراب و بعضی منجر به افسردگی می‌شوند. باور شماره ۸ در افراد دارای گذر هراسی و باور شماره ۱۰- ۱۱- ۱۲ اغلب در افراد کمال گرا مشاهد می‌شود.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Report this page